Priser

Løsninger som matcher ditt behov og budsjett. Våre prisplaner tilbyr fleksibilitet, og sikrer at du kun betaler for det du trenger og det du bruker.

Hvorfor velge Availy?

Availy sin digitale plattform er designet for små og mellomstore virksomheter som ikke har tid eller kapasitet til å håndtere kompliserte bookingsystemer. Vi har skrotet alt som er urettferdig og irriterende og laget et system som er smart og enkelt å bruke. Med Availy kan hvem som helst sette opp tjenesten og se resultater med en gang.

  1. Plug and play-teknologi som ikke krever et team med kostbare konsulenter eller uttalige timer med opplæring for å bruke. Hvis du vet hvordan du surfer på nettet, er du klar til å komme i gang.
  2. Øk effektiviteten og optimaliser arbeidsmengden som aldri før med AI-drevet ressursplanlegging. Strømlinjeform oppgaver og ressursplanlegging med ett fleksibelt verktøy som får hele organisasjonen inn i samtalen.
  3. Når kundene booker tid, kan de enkelt bestille og betale for produkter og tjenester samtidig. Enkelt for dine kunder, lønnsomt for deg.
  4. Med Availy tilbyr du eksepsjonelle brukeropplevelser som skiller deg fra konkurrentene og øker kundeengasjementet. Vær synlig og tilgjengelig online gjennom flere kanaler. Ta i mot bestillinger på din nåværende nettside,via sosiale kanaler eller med Availy sin webside for booking.

Kom i gang på få minutter

Kom i gang
Kom i gang på få minutter

Kom i gang på få minutter

Kom i gang