Kom enkelt i gang!

 • Opprett bruker

  Sett opp din konto med noen få tastetrykk

 • Velg bransjemal

  Vi har gjort mye av jobben for deg allerede og laget maler tilpasset ulike behov!

 • Sett opp konto

  Legg inn informasjon om bedriften din og tjenester dere tilbyr og du er straks klar for å ta i mot bestillinger.

 • Sett i gang!

  Straks du har lagt inn nødvendig informasjon er du klar å ta imot fornøyde kunder

Sett i gang.

Se hva Availy kan gjøre for din bedrift. Kom i gang på noen minutter, ikke uker. Alt du trenger er en e-post. Vi gleder oss!

Kom i gang

Hvorfor velge Availy?

Availy er utviklet for å hjelpe små og mellomstore virksomheter med å håndtere ressursplanlegging, booking og salg på en enklere måte. Vi tilbyr digitale løsninger som gjør at hvem som helst kan komme i gang på få minutter. Våre kunder slipper å bruke masse tid på opplæring, og  betaler kun for det de bruker, og ikke mer.

 1. Plug and play-teknologi som ikke krever et team med kostbare konsulenter eller uttalige timer med opplæring for å bruke. Hvis du vet hvordan du surfer på nettet, er du klar til å komme i gang.
 2. Øk effektiviteten og optimaliser arbeidsmengden som aldri før med AI-drevet ressursplanlegging. Strømlinjeform oppgaver og ressursplanlegging med ett fleksibelt verktøy som får hele organisasjonen inn i samtalen.
 3. Når kundene booker tid, kan de enkelt bestille og betale for produkter og tjenester samtidig. Enkelt for dine kunder, lønnsomt for deg.
 4. Med Availy tilbyr du eksepsjonelle brukeropplevelser som skiller deg fra konkurrentene og øker kundeengasjementet. Vær synlig og tilgjengelig online gjennom flere kanaler. Ta i mot bestillinger på din nåværende nettside,via sosiale kanaler eller med Availy sin webside for booking.

Kom i gang på få minutter

Kom i gang
Kom i gang på få minutter

Kom i gang på få minutter

Kom i gang